Bemutatkozás

Szigorúan ütemezem a feladatokat, ezáltal mindenre marad elég idő, a folyamat átlátható.

Az építészeti műszaki dokumentációban leírt projekt megvalósulását a legmesszemenőbben képviselem és felügyelem.

Az építési hatósági szabályozás tökéletes ismeretével segítem a tervezést és kivitelezést.

Az én feladatom, hogy a hivatalok szakembereivel, az önkormányzati és földhivatali referensekkel állandó kapcsolatot tartva a projektet az engedélyeztetési folyamaton végigvigyem és a használatba vételig eljuttassam.

Időt és pénzt nyerek megrendelőim számára.

Mert a beruházás összetett műszaki feladatainak professzionális ütemezésével rengeteg idő spórolható. Megrendelőm így időben veheti birtokba az ingatlant. A hatósági határidők elmulasztásán tényleg sok pénz múlhat. Nagyon sok. Ha hiánytalan dokumentáció kíséri végig az építkezést, időben készül el a beruházás, nincsenek kellemetlen és váratlan plusz-költségek. Egyúttal időben kezdődhet a profittermelő tevékenység.

Ezt nyújtjuk Önnek

A hatósági engedélyezési eljárások gyorsítása, pontos, rugalmas, ügyintézés, a beruházói vagy kivitelezői oldal támogatása, a mindenkori törvények és előírások követésének figyelembevételével. Az átadás-átvételi határidő betarthatóságának segítése a műszaki ütemezés egyeztetésével, az optimális hatósági megkeresések időpontjának meghatározásával.

01

A teljes építési dokumentáció összeállítása

Tervlapok, építészeti, gépészeti, tartószerkezeti műszaki leírás, épületvillamosság, technológiai leírás, belsőépítészeti leírás, stb., Igazolások, szakértői vélemények, füstelvezetés, tűzvédelem, stb., Használatbavételi engedélyezési dokumentáció, stb.

02

A tervezési ágak munkáinak összehangolása, ellenőrzés

Alvállalkozói, szakhatósági, önkormányzati egyezetés, alvállalkozók felkeresése, ajánlatbekérés, szerződéskötés bonyolítása, kivitelezési munkák versenyeztetése, ellenőrzése, pénzügyi elszámolás, terv-tény összehasonlítás, elemzés

03

Hatósági engedélyeztetés

Az építési szakágak számára szükséges engedélyek beszerzése, ügyirat indítása, ügymenet gyorsítása, hiánypótlások kiküszöbölése, a projekt földrajzi helyéből és jellegéből következően szükséges hatóságokkal való kapcsolattartás, dokumentáció-benyújtás, hiánypótlás, eseti tárgyalás, a megrendelő személyes képviselete hatóságnál, önkormányzatnál, lejáró engedélyek megújítása, áttervezés esetén új szemle és engedély kérése

04

Műszaki feladatok intelligens folyamat-menedzsmentje

Építési napló vezetése, a teljes kivitelezési folyamat műszaki szemléletű végigkísérése, teljesítés-ellenőrzés

Referenciáink

A teljesség igénye nélkül

  • img img
  • img img
  • img img
  • img img
  • img img
  • img img